BlogNega koseNega kože

Top 5 Dm Drogerie Markt Products for Summer

Godišnji odmor i letovanje su mi toliko brzo proleteli da se još uvek pitam da li sam sve sanjala. Odmorila sam se, napunila baterije i spremna  sam za nove radne pobede i izazove. Verujem da ima vas koje ćete tek sada da idete na more, a neke od vas će poslednje tople dane provesti uživajući pored reke/bazena/jezera. Predstaviću vam proizvode koji su mi spasili kosu i kožu ovog leta. Igrom slučaja svi proizvodi su iz DM-a.

Top 5 Dm Drogerie Markt Products 1
Sun Dance proizvode za sunčanje sa zaštitnim faktorom 30 i 15 sam prvi put probala ove godine. Imam samo reči hvale za oba. Ambalaže su praktične, a otvor tj. raspršivač u idealnoj meri dozira proizvod. Tekstura proizvoda sa zaštitnim faktorom 30 je nešto gušća u odnosu na proizvod sa SPF 15. Oba proizvoda divno mirišu, lako se razmazuju, nisu lepljivi i ne ostavljaju beli trag od nanošenja na koži. Štitili su me maksimalno – prvo sam koristila SPF 30, a kada sam ga potrošila prešla sam na SPF 15. Dok sam ih koristila, ni najmanje nisam izgorela, osula se niti bilo šta slično.
 Izgorela sam kada sam potpuno zaboravila da nanesem zaštitni faktor, a ceo dan sam bila na plaži. Ne želite da znate, verujte mi… I ni slučajno ne ponavljajte moju grešku!
Proizvod koji mi je tom nesrećnom prilikom umnogome olakšao tegobe je Sun Dance fluid za posle sunčanja. Ređe je teksture, blago žućkaste boje sa prelepim shimmerom. Kada se nanese na kožu, momentalno je ohladi i ‘napije’, toliko je hidratantan. U početku koža bude blago lepljiva, ali čim se proizvod u potpunosti upije, koža ostaje nežna, bez osećaja zatezanja i peckanja. Shimmer koji ostavlja za sobom je diskretan, lepo naglasi ten. Da li sam već naglasila da ovaj fluid nestvarno miriše na kokos?! 🙂
Balea Aqua serum za lice je nešto bez čega više ne mogu da živim. Spasio mi je lice od dehidratacije, suvoće i peckanja, a da mi ni u kom slučaju nije dodatno zamastio već suviše masnu T zonu. Odmah se upija i ne ostavlja lepljivi trag na licu, već sveži osećaj hidratacije.
Balea Oil Repair je jedino ulje koje moja kosa može da podnese, a da je ne slepi i ne zamasti (kokosovo ulje je sasvim druga priča, o njemu ću pisati u postu o oporavku kose). Miriše predivno, lagane je teksture i lako se nanosi i raspoređuje po kosi. Dovoljne su mi dve pumpice za celu dužinu kose. Omekša kosu, hidrira je i smiri suve, frizzy krajeve kose. Izuzetno sporo se troši. Da li ste probale još neki proizvod iz ove linije? Probala bih još svašta nešto (sem šampona), pa mi pišite preporuke u komentarima.
Nadam se da vam se svideo ovaj članak i da će vam ovi proizvodi pomoći koliko i meni.
Blog će uskoro imati sasvim novu dimenziju, očekujte velike promene, a do tada uživajte u čitanju postova.
Hvala vam na poverenju!
Do narednog čitanja,
Budite mi zdrave i lepe!

Ostavite komentar