BlogOstalo

Top 5 2018. – Kozmetika

Drage moje,

Srećna vam Nova godina! Neka vam donese pre svega zdravlje, jer ako njega izgubimo, džaba nam sve ostalo; zatim mnogo lepih trenutaka, sreće i osmeha.

Godinama za nama je proletela. Mnogo toga mi je obeležilo prethodnu godinu, kako lepog, tako i tužnog. Sve je to život, jednog dana se smejemo, drugog plačemo. Prethodnu godinu su mi obeležile dve velike i vrlo važne stvari. Kao prvo, konačno sam izgovorila sudbonosno da svom čoveku i doživela svadbu iz snova, a kao drugo, prešla sam na sopstveni domen i Word Press i time svoj blog podigla na viši nivo. Za ovu godinu sam obećala sebi da ću redovnije da pišem, zato što sam prethodne u dosta slučajeva bila sprečena. 

Proteklu godinu obeležilo je mnogo noviteta koje sam isprobala. Neki su me oduševili, a neki razočarali. Odlučila sam da ne preterujem i da vam predstavim 5 proizvoda koje sam najviše volela tokom 2018. godine.

Da li postoji osoba koja nije čula za čuvene Bettina Barty losione za telo??? Već sam pisala o ovom losionu sa vanilom ovde, a kako sam potrošila ko zna koji po redu sa vanilom, rešila sam da probam i druge mirisne note. Ovaj Black Berry miriše prelepooo, podseća me na neki parfem, samo ne mogu tačno da se setim na koji. Hidratacija je odlična za osobe koje nemaju preterano suvu kožu. Kada se namackam njime, ne treba mi parfem – koža miriše ceo dan. Ove godine planiram da isprobam i ostale mirisne note. Koštaju 1000 dinara i znam, čini se da je mnogo za mackalicu za telo. Ko jednom proba Bettina Barty losione za telo, teško da će reći da je probao neki bolji u tom cenovnom rangu.

Dikson Argabeta Up Capelli Colorati maska za kosu mi je definitivno dokazala da se isplati dati više novca za jednu kvalitetnu, proteinsku masku za kosu, nego za 2 – 3 drogerijske. Maska kojoj mogu da zahvalim na tome što mi je kosa konačno prešla dužinu ramena, što se manje kida i puca, što je zdravija i sjajnija. Ako ste u potrazi za nekom maskom koja će zaista uticati na kvalitet vaše kose, bacite pogled na Diksonov asortiman. Maske za kosu im nisu preskupe (oko 1000 dinara), a zaista rade ono što obećavaju.

Velnea Young piling za telo je sjajan piling za zaista malo novca (nekih 200 dinara). Miriše na kolačiće i sjajno radi svoj posao. Koristim već 2. pakovanje i čini mi se da ga neću ni menjati u skorije vreme.

Clearskin Overnight Treatment sa zelenim čajem je proizvod koji mi je mnogo pomogao u stresnom periodu, koji mi je na licu ostavio trag. Pisaću recenziju, a ukratko ću reći da je ovo sjajna noćna krema za sve nas sa kožom sklonom nepravilnostima, koja ujedno i hidrira bez izazivanja komedogena.

Balea Aqua Serum je proizvod u koji se kunem ne samo prethodne godine, već od trenutka kada sam ga prvi put probala. Bilo koje godišnje doba da je u pitanju, ovaj serum će pružiti adekvatnu hidrataciju i umiriti kožu.

U narednom postu ću vam pisati o favoritima 2018. kada je šminka u pitanju.

Koji proizvodi su vama obeležili prethodnu godinu?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar