BlogNega kose

Taft Perfect Flex: Hairspray & Mousse

Pozdrav, lepotice moje!
Kako ste provele praznike? Šta ste poželele u ponoć? 🙂
Za danas sam vam spremila recenzije Taft Perfect Flex pene i laka za kosu, koje sam dobila na testiranje preko njihove Facebook stranice. Pošto je u tom periodu bilo zaista mnogo recenzija ovih proizvoda, odlučila sam da sačekam i da ih testiram na duži vremenski period. Kao što već znate, kod mene nema pardona i uvek ću reći da li mi se proizvod dopao ili ne. Ako vas interesuju moji utisci, nastavite sa čitanjem. 🙂

Taft Perfect Flex: Hairspray & Mousse

Moram da napomenem da nisam neki preterani ljubitelj proizvoda za stilizovanje kose poput ovih, jer mi se svaki pokušaj sa njima sveo na slepljenu i beživotnu kosu, te sam maltene odustala od korišćenja istih.

Taft Perfect Flex lak za kosu dolazi u boci zapremine 250 ml. Trajaće mi jaaako dugo jer lak za kosu retko koristim. Za potrebe recenzije sam ga češće koristila i imam samo reči hvale za njega. Miris je fantastičan – ne bih umela tačno da ga opišem, ali je predivan i dugo se zadržava u kosi. Kosu uopšte ne slepljuje, već je fino učvrsti tako da dlake ne lete na sve strane (što je kod moje tanke kose veliki problem). Pošto je jako učvršćuje, očekivala sam da će je isušiti, ali nije. Čak mi se čini da je kosa za nijansu sjajnija nakon korišćenja. Ipak, kao i sa svim lakovima za kosu, pazite i nemojte da preterate! Ovaj lak za kosu preporučujem svima, jer smatram da će zadovoljiti i one najzahtevnije (ako ima ikoga zahtevnijeg od mene, hehe).

Taft Perfect Flex: Hairspray & Mousse 2

Taft Perfect Flex pena za kosu je pravo otkriće! Ranije sam ih koristila, ali sam prestala zbog slepljenosti, čudnih mirisa i kose koja je bila sve samo nije izgledala lepo. Ova pena je pobila svu konkurenciju i koristiću je dokle god se bude proizvodila! Šta mi se dopalo kod nje? Apsolutno sve. Boca od 200 ml koja je urađena fantastično, dozer koji mi istisne tačno onoliko proizvoda koliko mi je potrebno, miris, koji je predivan. Na slici ispod videćete kako izgleda količina pene koja mi je dovoljna za celu kosu.
Nanosim je na peškirom prosušenu kosu. Posle toga je malo prosušim fenom. Raščešljam je izuzetno lako, osušim prirodnim putem i kosa mi izgleda kao da je isfenirana. Kosa izgleda gušće, puna je volumena, sjajna, a meka na dodir i uopšte nije ni ukrućena ni slepljena. Frizura mi ostaje savršena do sledećeg pranja (obično 2-3 dana).

Taft Perfect Flex: Hairspray & Mousse 3

Da li ste probale ove proizvode i kakvi su vaši utisci?
Do narednog posta,
:***

Ostavite komentar