BlogNega kose

Still pakovanja: Med i čokolada i Malina

 Mislim da nema devojke koja nije probala bar jedan proizvod kompanije Stevan Still. Ovog puta odlučila sam da pišem o njihovim pakovanjima za kosu, zato što smatram da su izuzetno kvalitetna, a povoljna.
Still pakovanja Med i čokolada Malina

Oba pakovanja dolaze u teglicama od 250 ml (mada postoje i od 500 ml). Teglice su od čvrste, kvalitetne plastike, i po meni su baš fino dizajnirane.

Still pakovanja Med i čokolada Malina 2

Pakovanja od 250 ml koštaju oko 200 dinara, a trajaće vam baš dugo, jer je potrebna mala količina za izuzetan efekat.

Med i čokolada je proteinsko pakovanje, jer sadrži visoku koncentraciju keratina, koji je u stvari gradivni protein kose, i neophodan je u njenom oporavku.

Pakovanje je boje meda, gusto, prilično jakog, ali vrlo prijatnog mirisa.

Still pakovanja Med i čokolada Malina 3Nanosi se nakon šamponiranja i drži 5 minuta, mada ga svaki put ostavim barem 10 minuta – efekat je tada još bolji.

Nakon upotrebe, kosa je jača na dodir, lakše se češlja, i dosta je sjajnija i svilenkasta. Ipak, preporučujem ga tokom svakog drugog pranja, jer je koncentrovano, a kosa ga se brzo može zasititi. Ukoliko vam je kosa oštećena, farbana, blajhana i isušena od peglanja i feniranja, ovo je idealno pakovanje za vas!

Malina je hidratantno pakovanje za kosu, što znači da vezuje vodu u vlasima i sprečava njihovo isušivanje. Bledo roze boje je, i miriše na puding/šejk od malina. Pravi miris za proleće. 🙂

Pakovanje regeneriše kosu i štiti je od spoljašnjih negativnih uticaja. Sadrži vitamine i antioksidanse koji sprečavaju starenje kose. Redovnom upotrebom kosa postaje jača. Takođe se nanosi posle šamponiranja i drži desetak minuta. Kosa je za nijansu mekša i sjajnija nakon upotrebe naspram pakovanja od meda i čokolade. Takođe, kosa nije otežana, već se lako oblikuje i lepršava je.

Still pakovanja Med i čokolada Malina 4

Preporučujem kombinovanje ova dva pakovanja ako želite da oporavite kosu i/ili je ojačate. Kombinacija proteinskog i hidratantnog pakovanja je idealna jer će kosa dobijati i potrebne proteine i vitamine, biće zdravija, lepša i lakše će se oblikovati.

Da li ste koristile ova pakovanja? Koje vam se više sviđa? Lično, volim oba i ne bih znala koje mi više odgovara, jer su oba vrhunska.

Do sledećeg posta,
ljubim vas puno!

17 komentara

    1. Draga, sve inforrmacije o Still proiyvodima i prodajnim mestima, savete u vezi njihovih korišćenja, možeš naći na fejsbuk stranici-https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika.

    1. Draga, sve inforrmacije o Still proiyvodima i prodajnim mestima, savete u vezi njihovih korišćenja, možeš naći na fejsbuk stranici-https://www.facebook.com/StevanStillkozmetika.

Ostavite komentar