BlogEmpties

Poslednji potrošeni proizvodi za 2019. godinu

Imala sam nameru da ovaj post napišem i objavim prošle godine, ali mi to nije pošlo za rukom. 😀 Krajem svake godine treba da se oslobodimo svega suvišnog. Red je došao i na kesicu sa potrošenim proizvodima kojih, iskreno, nema nešto mnogo, ali prosto nisam želela da ih prenosim u narednu godinu. 🙂

Dove dezodoransi su nešto bez čega bukvalno ne mogu da živim. Godinama ih ne menjam, ponekad kupim neki drugi čisto radi radoznalosti, ali Dove-u se uvek vraćam. Jedina čudna stvar u ovim potrošenim proizvodima jeste to što imam samo jednu praznu ambalažu. 😀

Balea Aqua Serum – godinama voljeni, godinama hvaljeni, godinama obožavani. Prilikom poslednje posete dm-u ga ipak nisam pazarila, zato što sam kupila L’Oreal Hydra Genius za 599 din., a on sadrži čak 70 ml, što je i više nego dupla količina u odnosu na Balea Aqua serum. Ovo nikako ne znači da ga više nikada neću kupiti, već da sam prosto poželela da probam nešto novo. Više o Balea serumu možete pročitati klikom na recenziju ovde.

Balea piling za telo mi nije bio nešto mnogo učinkovit, bio je redak i nije najbolje radio svoj posao. Lepo je mirisao, bio je jako povoljan, ali mislim da ga više neću kupovati.

Avon Senses gelove za tuširanje sam rekla da više neću uzimati zbog očajnog poklopca, ali su primamljive mirisne note ipak pobedile. Bila sam iznenađena – na pakovanju od 500 ml poklopac je bio odličan, pa sam pomislila da su ih konačno sredili, ali se ovaj od 250 ml toliko teško otvarao da sam ludela.

Avon Planet Spa Beautyfully Nourishing piling za ruke i stopala je zaista sjajan, jači piling koji sam koristila i za telo. Ono što mi je izuzetno smetalo je prejak miris! Ova stvar mi uopšte nije jasna, zato što maska za lice iz ove kolekcije miriše mnogo delikatnije i taj miris mi se dopada. Šteta za ovako dobar piling…

Oriflame Girodani Gold Essenza parfemska krema za telo miriše prelepo, luksuzno. Krema za telo lepo hidrira kožu, ali suvljoj koži ne bi pružila dovoljnu hidrataciju. Koža nakon nanošenja ove kreme ceo dan prelepo miriše.

Garnier uljana micelarna voda je proizvod koji sam kupila bez ikakvih očekivanja. Mislila sam da će mi dodatno mastiti kožu, ali nije. Jako lepo skida šminku, pogotovo sa očiju (u tu svrhu sam je najviše i koristila), nije ostavljala masni trag (svaku micelarnu dodatno ispiram sa lica gelom za umivanje). Svakako ću je ponovo kupiti, jer mi se najbolje pokazala za skidanje šminke sa očiju.

Catrice maskara Glam & Doll (čini mi se da se tako zove, odavno sam je bacila pa se ne sećam tačnog naziva) mi je bila sasvim ok za svaki dan. Nije se trusila, lepo je izvlačila trepavice. Nisam sigurna da li bih je ponovo kupila.

Llums sjaj za usne u lepoj nude nijansi mi se ne dopada od samog početka. Ne miriše lepo, a to je stavka koju podrazumevam kod proizvoda za usne. Sjaj je sam po sebi lep i suptilan, ali to smrduckanje mi nikako nije odgovaralo. Čuvala sam ga i pokušavala da ga koristim, ali na kraju je otišao u smeće.

Oriflame The One Lip Spa balzam za usne sam potrošila u rekordnom roku. Ovaj balzam je odličan! Jako lepo hidrira i neguje usne, prezadovoljna sam. Jedina mana mu je što ga ima baš malo i što mu je ambalaža malo nepraktična, ali je učinak savršen. Svakako ću ga kupiti ponovo.

Nivea Baby vlažne maramice Cotoneve tuferi su mi bili ok.

Mnogo kartonskih turpija za nokte ide u smeće. Preslatke su, ali više ne služe svrsi, te samo skupljaju prašinu.

To bi bilo to za prethodnu godinu, da je konačno ostavim iza sebe. 😀

Želim vam sve najlepše u Novoj godini, samo da budete zdrave i srećne!

Do narednog posta,

Ljubim vas!

Ostavite komentar