BlogNega kožeNega lica

Pilinzi za lice

Kao nastavak na prethodni post, odlučila sam da napišem i jedan post o pilinzima za lice. Iako koristim samo dva, smatram da su izuzetno dobri i kvalitetni i da zaslužuju da pišem o njima. Pilinzi za lice su manje abrazivni od onih za telo, zato što je koža lica osetljivija i ima drugačije potrebe.

Pilinzi za liceAvon Naturals Nourishing Face Scrub – Ovo je piling za lice sa medom i bademovim uljem. Miris je jači i meni se lično ne sviđa. Idealan je za zimski period, zato što ulja koja sadrži u sebi dodatno vlaže kožu koja je isušena zbog niskih temperatura i centralnog grejanja. Ipak, ne bih ga preporučila za masnu kožu. Meni odgovara, koristim ga na obrazima i vratu, i efekat je odličan, dok ga u T-zoni izbegavam. Kupila sam ga baš davno, ne znam da li ga uopšte još ima u prodaji. Bio je oko 200 din.
Pilinzi za lice 2Avon Naturals Protecting Face Scrub – Piling za lice sa ekstraktom nara. Kao što već znate, nar je pun antioksidanata i vitamina C, pa samim tim ova stvarčica štiti kožu od štetnih uticaja sredine. Ostavlja divan osećaj na licu, koža je osvežena, blistavija, mekša, lepša. Čak sam primetila da uklanja i mitesere – što je zaista odlično za nas sa mešovitom/masnom kožom. Ne isušuje kožu, pa ga mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom. Karakterističan miris nara, nije toliko jak kao kod prethodnog pilinga, ali mi se ne sviđa. Bez obzira na miris, ovaj piling je izuzetno učinkovit i već posle mesec dana korišćenja (dva puta nedeljno) vide se promene – koža ima zdrav sjaj i blistavost, izgleda zdravije. U katalogu sam ga kupila za 250 din., ali ako naletite na neku akciju, možete proći dosta jeftinije.
Pilinzi za lice 3Sviđa li vam se post? Koji piling za lice vi koristite?
Do sledećeg posta
Cmokić svima! :*

Ostavite komentar