BlogNega kožeNega lica

Oriflame Optimals Even Out Illuminating Serum

Otkako sam probala prvi serum za lice, shvatila sam da jako prijaju mojoj koži u svim situacijama – i kada mi je lice dehidrirano, i kada mi se suviše masti. Nekada ih nanosim pre kreme za lice, a nekada samostalno; sve zavisi od trenutnog stanja kože. Oriflame proizvode mnogo volim i rado isprobavam, te sam poručila ovaj Optimals Illuminating serum za lice. Bio je na finoj akciji, koštao je, čini mi se 500 ili 600 dinara. Izabrala sam ovaj zato što mi je zimus koža bila jako dehidrirana, suva, a na pojedinim mestima se čak perutala – što mi se nikada do tad nije desilo. Koža lica mi je bila siva, umorna i beživotna, a kako ovaj serum sadrži Lumilight kompleks (čestice koje sadrži raspršuju svetlost te koža deluje nežnije i blistavije), nisam dugo razmišljala o izboru seruma.

Serum dolazi u staklenoj bočici zapremine 30 ml. Ima pumpicu koja se zavrtanjem može zaključati, što je izuzetno praktično. Retke je teksture koja se presijava na svetlosti. Kada se nanese na kožu, momentalno upija i hidrira kožu, a ako se preko njega nanese i hidratantna krema, učinak je mnogo bolji. Najčešće ga koristim ujutru kao podlogu za šminkanje i tu mi savršeno odgovara. Puder jako lepo legne preko seruma, nema onih patch-eva na isušenim delovima lica i koža zaista izgleda blistavije, svežije i odmornije, ali nikako masno. Koža se ne presijava onako ružno, masno, već izuzetno diskretno. Čitala sam da ovaj serum obećava da će izbledeti hiperpigmentacione fleke, što nisam primetila, iako imam fleke samo od starih akni i bubuljica. 

Mnogo mi se svideo ovaj serum i sigurno ću ga negde u budućnosti ponovo naručiti. Trenutno mi je pri kraju i za sada ga neću uzimati, zato što stiže toplije vreme i koža počinje da mi se vraća u normalu (izuzetno masna T zona je za mene prirodno stanje). Za leto ću već morati da nabavim nešto, ako ne nađem ništa što mi se bude svidelo, vraćam se starom dobrom Balea Aqua Serumu, koji je zasluženo na vrhu liste svih seruma za lice ikada probanih.

Da li ste probale ovaj serum za lice? Kako vam se pokazao?

Koji serum za lice mi još preporučujete, a da nije baš preskup?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar