BlogNew InŠminka

New In Šminka

U prethodnom postu ste mogle da vidite šta sam kupila od preparative u poslednje vreme. Što se tiče šminke, i tu ima raznih noviteta. Svašta nešto sam želela da isprobam, baš sam se uželela novih proizvoda. 🙂

Essence Fall Back to Nature paletu senki za oči sam kupila potpuno neplanski. Znam da će delovati kao da sam ‘zakasnila’ da je kupim, samo zbog naziva palete. Boje su predivne, 5 nijansi u mat i šimer verziji. Prelepa tamno zelena i hladna tamno braon sa sivkastim podtonom su mi najlepše. Dobro su pigmentovane i lako se radi sa njima.

Oriflame The One Everlasting Extreme puder (nijansa Vanilla) sam uhvatila na akciji u kompletu sa The One Everlasting Precision Concealer (nijansa Fair Beige) za čini mi se 700 dinara. Već znate koliko volim klasičan Everlasting puder, te sam morala da probam i ovu verziju. Jedino što sam malo omašila je nijansa koja mi se čini presvetlom sada za leto, ali verujem da će mi sa dolaskom hladnijih dana odlično odgovarati. Ima zaštitni faktor čak 30. Ni puder ni korektor još uvek nisam pošteno testirala. Više o njima ću pisati kada mi se slegnu utisci.

Oriflame The One Aquaboost puder (nijansa Fair Nude) sa zaštitnim faktorom 20 bukvalno svaki dan koristim. Zaista sam zadovoljna njime i pisaću recenziju zato što je zaslužuje. Baš mi se sviđaju puderi iz Oriflame-a.

Avon True Color Calming Effects Illuminating puder (nijansa Nude) ne mogu samoj sebi da objasnim. Šta mi bi da naručim verziju pudera sa iluminatorom, kad mi lice i ovako sija kao da je slaninicom premazano? 😀 Čuvam ga za zimu, definitivno.

Catrice HD Liquid Coverage Precision Concealer (nijansa 020 Rose Beige) ima jako preciznu četkicu koja služi za prikrivanje sitnih nepravilnosti, kao i za predeo oko obrva i usana. Još uvek nije isproban. Sadrži 2,5 ml.

Catrice Glam & Doll i Lashes to Kill Pro Waterproof maskare mi zaista nisu ništa posebno. Ok su za dnevnu varijantu, ali nisu ništa spektakularno.

Essence olovka za obrve crne boje je nešto čemu sam godinama verna i nemam nameru da je menjam.

Miss Sporty bela olovka za oči (030 White Moon) je kupljena zato što mi je moja šminkerka otkrila jedan trik, a sada ću ga i ja podeliti sa vama. Kada su vam oči natečene, naduvene i crvene, nanesite belu olovku za oči na vodenu liniju donjeg kapka. Pogled će vam izgledati odmornije, a oči vizuelno krupnije. Da li ste već isprobale ovaj trik? Ako niste, isprobajte pa mi pišite da li vam se dopada.

Golden Rose Matte Lipstick Crayon (nijansa 13) sam kupila na preporuku drugarica koje ga obožavaju. Kada ga dovoljno istestiram u svim uslovima, moći ću da pišem detaljnije o njemu.

Da li ste već probale nešto od ovih proizvoda? Šta mi preporučujete da probam, a da je zaista dobro?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ljubim vas.

Ostavite komentar