BlogNega kose

Natural Wealth suplementi za kosu – Moje iskustvo

Drage moje,
Konačno sam odlučila da napišem post o mom iskustvu sa suplementima Natural Wealth. U pitanju su vitamini za održavanje zdravlja kose, kože i noktiju. Kupila sam ih na preporuku drugarice, koja mi je rekla da je kosa počela da joj raste kao luda od ovih tableta, a pritom se godinama farba u plavo (a svi znamo da konstantno tretirana kosa znatno sporije raste). Jeco, još jednom ti hvala do neba na ovom otkriću!

Natural Wealth suplementi za kosu

Za Natural Wealth sam se odlučila, osim preporuke, zbog toga što dugo postoje na tržištu i garancija su kvaliteta. Nisam htela da eksperimentišem sa nekim novokomponovanim i manje poznatim brendovima. Ovaj suplement košta oko 1200 din. u bolje snabdevenim apotekama. U pakovanju od čvrste, zatamnjene plastike nalazi se 60 ‘konjskih’ tableta. Prilično su velike i teške za gutanje. Moram vam napomenuti da obavezno jedete pre nego što popijete tabletu, jer vam može iritirati želudac (što mi se jednom desilo kada sam tabletu popila na prazan stomak). Pije se jedna tableta dnevno.

Natural Wealth suplementi za kosu 2

Prve promene sam videla posle dvadesetak dana, najviše po izrastku kose. Pre nego što sam pila tablete kosa mi je rasla jedva 1 cm mesečno, a često ni toliko. Posle dvadesetak dana od početka korišćenja suplementa, izrastak mi je bio više od 2 cm. Nisam mogla da verujem! Nokti su mi takođe blago ojačali.


Natural Wealth suplementi za kosu 3

Moja kosa na dan početka korišćenja vitamina
(Blogger je odlučio da mi rotira sliku, ne znam zašto i ne znam kako)


Natural Wealth suplementi za kosu 4

 

Kao što možete videti po slikama, promena je očigledna. Kosa mi je manje opadala, rasla mnogo brže, postajala je gušća i manje se lomila i kidala. Pojavilo mi se mnogo takozvane bebi kose. 🙂
Ono što mnoge devojke zanima jeste da li će se ugojiti od korišćenja ovih suplemenata. Moj odgovor je ne, jer ćete se ugojiti isključivo ako ne budete pazile na ishranu i ne budete fizički aktivne. Moram da napomenem da će ove tablete uticati i na rast trepavica i obrva (kojih imam poprilično, pa se tome nisam mnogo obradovala – mislim na obrve). Za pojačanu maljavost ostalih delova tela neću ništa da tvrdim, jer nisam primetila neku značajniju razliku.

 

Moja kosa par dana pred završetak 60-dnevnog korišćenja suplemenata

Natural Wealth suplementi za kosu 5
Kako je vreme prolazilo, kosa mi je sve brže rasla. Posle nedelju dana od farbanja izrastak je već bio jako vidljiv. Kosa mi je bila zdravija, sjajnija, lakše se oblikovala. Nokti su takođe ojačali i manje su se listali i lomili. Koža mi je bila blistavija i zdravija.

Natural Wealth suplementi za kosu 6

Preporučujem ove tablete svima koji imaju problem sa opadanjem kose i onima koji bi da je ojačaju. Ipak, budite svesne da ako ne promenite navike u ishrani i nezi svoje kose, nećete puno postići. U tom slučaju vam suplementi neće mnogo pomoći.

 

NAPOMENA: Ako se odlučite da počnete da pijete ove suplemente, preporučujem da se pre toga konsultujete sa vašim lekarom ili farmaceutom, pogotovo ako ste trudni ili dojite.

Trenutni izgled moje kose: ošišani su oštećeni krajevi, a u odnosu na izgled sa prve slike možete videti razliku

Natural Wealth suplementi za kosu 7Da li ste pile suplemente ovog tipa i kakvi su vaši utisci?
Šta mislite o mojoj trenutnoj boji kose (poslednja slika)? 🙂
Do narednog posta,
Ljubim vas puno!

8 komentara

  1. Kosa ti izgleda super, čak i na slikama se vidi koliko je meka i sjajna. Ja nekako imam odbojnost prema svim vrstama tableta pa sam odlučila da pravilnom i zdravom ishranom kao i dobrim negom kose postignem takve rezultate i moram reći da mi za sada ide prilično dobro.

  2. Baš sam pogledala sastav i nije loš. Nisam lično koristila proizvode ove firme, ali jesu kvalitetni. Međutim, sve se svede na kompeks B vitamina i par minerala kojih ima i u običnom našem, dobropoznatom, Beviplexu 🙂 Kao stručnjak iz ove oblasti, a na osnovu i ličnog iskustva, toplo mogu da preporučim Rigenforte kapsule, italijanske poznate farmaceutske kuće ESI. Imaju ceo program protiv opadanja i za jačanje kose. Ja sam koristila i šampon, ali, pošto je bez sulfata, nije mi odgovara što se tiče mašćenja vlasišta.Kapsule su i više nego dovoljne, jer pored vitamina, sadrže i dve veoma važne aminokiseline, što ih meni čini posebnim! Koštaju oko 700 din, (30 kapsula). Piju se 2 meseca, pa se pravi pauza i počinje ponovo, po potrebi, ili ne mora ni da se staje. Moj savet 🙂

    1. Nemojte da zanemarite proteine soje u sastavu. 🙂 Probala sam tester Rigenforte-a, nisam zadovoljna, nije mi dovoljno temeljno oprao kosu. Kapsule gledam vec duze vreme, ali me je sve strah da ih probam… U svakom slucaju, hvala na savetu. 🙂

Ostavite komentar