BlogNew In

My First New In :)

Možda će neki od vas sada pomisliti kako je prerano da pišem ovakav post, ali se nakupilo noviteta koje moram da podelim sa vama. Nešto je isprobano pa je već formiran utisak, a za nešto će biti potrebno više vremena da bi se slegli utisci.
Skuvajte nessicu ili čaj, zavalite se i uživajte. 🙂

My First New In

1. Balea Farbglanz Shampoo Kupljen je prvenstveno zbog predivnog voćnog mirisa, a zatim zbog toga što ne sadrži silikone, koji otežavaju moju već beživotnu kosu. Koristila sam ga par puta, ali je za kompletan utisak potreban određeni vremenski period. Na prvu loptu utisci su fantastični, kosa miriše do sledećeg pranja, nije otežana, sjajnija je, i čini mi se da se farba manje ispira. Sve u svemu, detaljnije o njemu kad se slegnu utisci!

2.Baba vitaminski gel za tuširanje Ove kupkice nisu dostupne kod nas, donosi mi ih jedna žena iz Mađarske. Ova je kremasta, plavkaste boje, nežnog nenapadnog mirisa, hipoalergenska, sadrži vitamine A, E i B5. Nakon redovnog korišćenja garantuje lepšu i zdraviju kožu. Pa, videćemo za nekih mesec dana. 🙂

3. Dove Creme Oil Shower Kupkice iz Dove-a me nikada nisu razočarale. Ovu sam kupila zbog hladnijih, zimskih dana, kada me ponekad mrzi da se posle kupanja mackam. Kupka sadrži mnooogo ulja u sebi i ostavlja kožu mekanom i negovanom. Miris je malo jači.

4.Gliss Kur balzam u spreju za farbanu kosu Kupila ga jer mi se prethodna bočica ispraznila,a bez njega bukvalno ne mogu. Možda ću u skorije vreme isprobati i neki drugi od Gliss-a, ali mi za sad odgovara ovaj za farbanu kosu.

5.Nivea Pure & Natural Action dezodorans Dezodorans koji me je oduševio! Bez aluminijumovih soli (za koje kažu da izazivaju kancer), sa tako divnim mirisom jasmina i pouzdanom zaštitom. Zaslužuje poseban post.

6.Nivea Soft Creme Još jedna stvarčica bez koje ne mogu. Što zbog lica, koje je masno u t-zoni a osetljivo na obrazima, što zbog ruku, koje non-stop moram da mackam nečim. Ovo mi je, čini mi se, treće pakovanje.

7.Golden Rose Ultra Volume 4x maskara Nakon velikog razočaranja u Maybelline-ovu maskaru, odlučila sam da se vratim ovoj proverenoj, a povoljnoj. Ne mrvi se, čitav dan ”stoji na mestu”, i nikada nisam imala iritaciju. Ne znam da li ću opet skupiti hrabrosti da probam neku drugu!

8.Hemanis Classis Lip Protector Ovaj balzam za usne se pokazao odličnim u ovim zimskim danima. Sadrži vitamine A, D i E, kao i UV filtere, i vodootporan je. Usne mi nijednom nisu ispucale ove zime, a jedina mana mu je što mu je miris blago neprijatan.

9.Labello Classic Care U zadnje vreme nešto ne volim ni boju ni šljokice na usnama, pa posežem samo za ”običnim” balzamima za usne. Ovaj je jedan od boljih, što zbog strukture, što zbog mirisa.

10.Essence Colour & Go lakić 127-I love bad boys Obožavam plave i tirkizne lakove. Nisam ga još uvek isprobala, ali mi se čini da će mi biti među miljenicima.

11.Isabelle Dupont lak 474 Kraljevsko plava boja mi je najnajnaj od naj. 😀 Inače ovo su povoljni, a kvalitetni lakovi (već sam imala nekoliko, zato kažem). Danas će biti isproban, pa ću možda napisati post o njemu.

Da li vam se sviđa post? O kom proizvodu od ovih biste volele recenziju? Pišite!
Do sledećeg kuckanja
:***

Tags : new in

2 komentara

Ostavite komentar