BlogOčiŠminka

Makeup Revolution Reloaded Fundamental paleta senki

Ako me pratite od ranije, onda znate da sam veliki zaljubljenik u Makeup Revolution. Ovaj brend je pristupačan, a obiluje kvalitetnim proizvodima. Obožavam njihove palete senki za oči, te ne treba da čudi što sam nedavno kupila još jednu. 😀

U pitanju je Reloaded Fundamental paleta. Koštala je nešto manje od 600 dinara. Sadrži 15 nijansi senki, od kojih su 3 mat i 1 satenske završnice, a ostale su šimeraste, na moje veliko zadovoljstvo. Mat nijanse su kajsijasta, braon i sivo-braon (drugi i treći red); dok je svetlo kajsijasta nijansa u prvom redu satenske završnice. Ostatak nijansi su šimeraste. Ima zlatnih i bakarnih nijansi, ali i svetlijih šampanj nijansi sivkastog i roze podtona. Paleta poseduje i jednu roze nijansu hladnog podtona, kao i kajsija-roze nijansu.

Na prvi pogled, nijanse pružaju zaista mnogo šansi za igranje bojama. Mislila sam da nikada u životu neću staviti na kapke neku kajsijastu nijansu. Smatrala sam da mi neće lepo stajati, ali ova paleta me je razuverila, te u poslednje vreme sve češće nosim upravo kajsijaste nijanse senki na očima. Sviđa mi se kako ističu moje plave oči. 🙂 Najviše volim da je stavim u pregib, zatim na pokretni deo kapka roze nijansu ili neku od drugih šimera, a u spoljašnji ugao mrvicu tamnije senke. Izgleda prelepo.

Senke su mekane, truse se, ali ne previše, što varira od nijanse do nijanse. Lako se nanose, ali bih svakako preporučila bazu za senke zbog šimerastih nijansi, kako bi se dobila puna pigmentacija i kako bi senke duže trajale na kapcima. Nakon otprilike 7-8h će polako početi da blede, što je po meni sasvim ok za paletu ovog cenovnog ranga.

Da li koristite Makeup Revolution šminku i koji su vaši favoriti? Razmišljam da sledeći put uzmem njihov korektor ili puder, pa ako je neko probao, pišite mi utiske.

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar