BlogOčiŠminka

L’Oreal Volume Million Lashes Excess maskara

Šta je ono što maskara treba da poseduje da bi vam bila savršena? Da li je to neverovatan volumen, ekstremna dužina ili prelepa uvijenost? Svako traži različito. Trepavice su u mom slučaju kratke, tamne i guste. Od maskare zahtevam da mi dosta izduži i raščešlja trepavice, kao i da se ne trusi. Da li je ova maskara uspela da ispuni moje zahteve?

L’Oreal Volume Million Lashes Excess maskara je višeg drogerijskog cenovnog ranga – cena joj je otprilike 1300 dinara, ali se ponekad može naći na akciji. Dolazi u prelepom, luksuznom crveno-zlatnom pakovanju. Sadrži 9 ml proizvoda. Prvih nedelju dana maskara je vlažna, ali se posle tog perioda osuši taman toliko da bude savršena. Ima savršenu silikonsku četkicu sa gustim, kratkim zupcima, dok je u sredini blago udubljena. Ravnomerno nanosi maskaru i na njoj ne ostaje višak proizvoda, te je mogućnost da se negde ubrljate minimalna.  Četkica lako izvlači trepavice iz korena i dolazi i do najsitnijih trepavica. Ne uvija trepavice i ne daje neki specijalan volumen, ali zato dužinu izvlači u nebesa. Lepo se nadograđuje. Sa dva sloja maskare moje trepavice deluju kao da su veštačke. Uopšte nisu slepljenje, lepo su raščešljane, nema grumuljica. Maskara se apsolutno ne trusi posle određenog perioda, ceo dan ne mrda sa trepavica i to je još jedan bonus. 

Probala sam svakakve maskare, ali ova mi je već godinama omiljena. S obzirom na to da je malo skuplja, lovim je kada je na akciji. Isplati se svaki dinar! Ako vam treba maskara za produžavanje trepavica, verujem da nećete naći bolju za te novce. Ako vam pak trebaju uvijene trepavice pune volumena, ne znam koliko biste bili zadovoljni ovom maskarom.

Koja je vaša omiljena maskara? Da li ste spremni da izdvojite više novca za kupovinu iste?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

2 komentara

    1. Drago mi je da je jos neko prepoznao ovu sjaajnu maskaru! Super, hvala na informaciji, taman da spremim zalihe za naredni period. 🙂

Ostavite komentar