BlogNega kožeNega lica

L’Oreal Hydra Genius

U poslednje vreme vladala je totalna histerija za L’Oreal Hydra Genius-om. Dok su jedni bili oduševljeni, drugi su bili potpuno razočarani ovim čudom u staklenoj bočici. Nije mi trebalo mnogo ubeđivanja da ga probam kada je bio na akciji u Dm-u, u decembru. Bio je snižen na 599 dinara, a inače košta 999 dinara. Mada, iskreno, mislim da bih ga kupila i po punoj ceni. Volim ovakav tip proizvoda koji hidriraraju i momentalno upijaju. Da li mi se ovaj proizvod dopao i opravdao moja očekivanja?

L’Oreal Hydra Genius fluid je lagane teksture poput vode, brzo prodire u kožu i čini je hidriranom, mekšom i gipkijom. Koža zadržava vlažnost tokom 72 sata, a nakon više upotreba deluje svežije i intenzivno hidrirano. Aktivni sastojci za dugotrajnu hidrataciju: aloe voda poznata po svojim hidratantnim svojstvima i bogata mineralima, pomaže u održavanju vodenih rezervi kože. Hijaluronska kiselina je prirodni aktivni sastojak kože koji može da zadrži 1000 x svoje težine u vodi.

L’Oreal Hydra Genius nisam našla za kombinovani tip kože, te sam uzela ovaj za normalnu do suvu kožu. Ovaj fluid dolazi u prelepoj staklenoj ambalaži zapremine čak 70 ml. Ima lepu, funkcionalnu pumpicu. Jedna, eventualno dve pumpice su dovoljne za jedno nanošenje. Miriše izuzetno blago, osvežavajuće. Sam fluid je jako tečan, lako i lepo se razmazuje, a upija se momentalno. Koža je istog trenutka zaglađena, mekana, nežna, osvežena i hidrirana. Moram da napomenem da mi ponekad nije dovoljan sam, s obzirom na to da mi je koža na pojedinim delovima izuzetno suva. Na kritična mesta nanesem kremu i problem je rešen! Fluid nije masan niti lepljiv i nije mi izazvao apsolutno nikakve probleme na koži. Savršen mi je kao podloga za šminku, čak i kada jako žurim. Puder jako lepo legne preko njega.

Kada biste me pitali da uporedim L’Oreal Hydra Genius i Balea Aqua Serum… Balea Aqua Serum je moja prva ljubav, a ovaj fluid druga. Oba proizvoda daju ono što mi treba. Rezultat je nerešen.

Da li ste probale ovaj čuveni fluid i kakvi su vaši utisci? Da li ste među onima kojima se dopada, ili pak među onima kojima se ne sviđa?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave.

Ostavite komentar