BlogNega kose

L’Oreal Elseve Dream Long maska za kosu

Isprobavanje novih maski za kosu mi nikada nije predstavljalo problem, pa tako ni u ovom slučaju. Nisam odolela L’Orealovoj Dream Long maski za kosu. A i ko bi? Sama ambalaža je toliko lepa i vesela, naziv maske obećava, a L’orealove maske za kosu inače mnogo volim. Kada na to dodamo i reklame koje nas svakodnevno bombarduju, zaista je teško reći ne.

L’Oreal Dream Long maska za kosu dolazi u preslatkom, dopadljivom pakovanju koje sadrži 300 ml proizvoda. Ne mogu tačno da se setim koliko sam je platila. Maska miriše intenzivno, prelepo, ali ne guši. Miris se dugo zadržava u kosi. Maska je guste teksture, kremasta je, ali se jako lako nanosi i razmazuje. Treba biti oprezan da se ne bi preteralo sa količinom. Manje je više. Kako je ova maska namenjena dugoj, oštećenoj kosi, u njenom sastavu ima keratina biljnog porekla. Nakon ispiranja, kosa na dodir deluje zaglađeno. Mnogo brže se suši i lakše raščešljava i oblikuje. Kosa bude poslušna, lepo složena, mekana i sjajna, ali ne bude otežana ni masna. Primetila sam da mi se mnogo manje mrsi kosa i da su krajevi ‘smireni’. Koliko ova maska za kosu utiče na njen oporavak i da li zaista spašava poslednjih nekoliko centimetara od šišanja, zaista ne mogu da tvrdim. Kosa mi nije oštećena, ali je izuzetno tanka i jako brzo se mrsi i to me jako nervira. Mojoj kosi izuzetno prija efekat ove maske za kosu i sigurno ću je kupiti ponovo kada je potrošim.

Da li ste probale ovu masku za kosu i kakvi su vaši utisci? Da li generalno volite L’Orealove maske i koje su vam najdraže? Pišite mi vaše preporuke. 🙂

Do narednog posta,

Budite mi lepe, zdrave, srećne i ispunjene.

Ljubim vas!

Ostavite komentar