BlogLiceŠminka

Llums True Skin Puder

Kada se kozmetički brend Llums pojavio u Lilly drogerijama, nastala je opšta histerija i pomama za povoljnim proizvodima koji su bili jako hvaljeni od strane blogerki i jutjuberki. Kako ne volim odmah da jurišam i kupujem nove proizvode, sačekala sam neko vreme da se slegne prašina i odlučila da probam nešto iz Llumsovog asortimana. Odluka je pala na Llums True Skin tečni puder u nijansi 02 biscuit. Puder je sa 500 i nešto dinara bio snižen na nekih 300 dinara otrpilike, te je u ovom slučaju cena presudila za kupovinu.

Puder dolazi u običnoj, neuglednoj tubi zapremine 30 ml. Ambalaža je jako obična i dosadna. Otvor na tubi je mali, ali jako dobar, jer može savršeno da se kontroliše doziranje proizvoda. Na tubi piše da je ovaj proizvod namenjen svim tipovima kože, te da obećava matiranje i hidrataciju. Nijansa 02 biscuit je svetla nijansa neutralnog podtona (iako na slikama deluje tamnije, svakako ćete pre kupovine probati tester).

Ovaj puder sam kupila krajem prošle godine i zaista mi je bilo potrebno mnogo vremena da bih formirala utiske o njemu. S dolaskom zime koža mi je bila jako suva i dehidrirana, na pojedinim mestima mi se čak i perutala, a u isto vreme su i akne vodile svoje kolo. Bila sam očajna! Trebao mi je puder koji će ih donekle sakriti, a da ne isuši već napaćenu kožu. Obožavala sam Oriflame The One Everlasting puder te sam želela da nađem neki sličan njemu. Llums True Skin puder je prijatnog mirisa, srednje gustine. Ako je koža dobro hidrirana, nahranjena i ako je stavljen prajmer, ovaj puder će se lagano i lepo naneti. Prirodne, srednje pokrivne moći, daće lep polumat efekat dovoljan za dnevnu varijantu. Svakako, treba da se fiksira puderom u kamenu da se lice ne bi prosijavalo. Ne oksidira, skida se sa lica ravnomerno, ne ostavljajuću fleke, posle nekih 4-5 sati od nanošenja. Sve to zvuči lepo, zar ne? Ali… Uvek postoji ono ali. Ako vam je koža isušena, duže vreme dehidrirana, ili pak kombinovana sa suvim delovima, trebalo bi da ga zaobiđete u širokom luku. Tu ne važi lepo nanošenje ni stapanje, ni ravnomerno skidanje. Ovaj puder izuzetno jako ističe čak i blago isušene delove (pogotovo oko nosa-ludela sam zbog toga), a kamoli one više suve. Ne legne lepo, ostavi onaj brašnjavi trag kao da ne znate da se našminkate i izgleda jako ružno, prljavo na licu. Zato sam ga zimus i sklonila u dno fioke sa šminkom i digla ruke od njega. Međutim, kako je stiglo toplije vreme, a koža mi se vratila u normalu, ponovo sam počela da ga koristim i sada mi je sasvim ok za dnevnu varijantu.

Zaključak: ako imate normalnu, masnu, kombinovanu kožu, te ako kožu hidrirate dobrom kremom i serumom, stavite prajmer, ovaj puder će lepo izgledati na koži i zadovoljiće dnevne potrebe. Međutim, ako imate suvu kožu, bežite od ovog pudera koliko vas noge nose. Osim u slučaju ako volite da izgledate kao da su vam lice posuli brašnom… U tom slučaju, samo napred. 😀

Da li ste probale ovaj puder i kakvi su vaši utisci? Ako ste probale onaj drugi Llumsov puder, molim vas pišite mi kakav je, da li da kupujem ili ne.

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ljubim vas!

Ostavite komentar