BlogNega kožeNega lica

La Roche-Posay Effaclar Duo [+] – Četvoronedeljno testiranje

U poslednjih godinu dana muku mučim sa aknama i masnom kožom lica. Jedno vreme sam čak pala u depresiju i par dana nisam izlazila iz kuće, jer mi se činilo da svi gledaju u moje lice i podsmevaju mi se! Osim što je bila puna akni, prilično je osetljiva i nisam smela ni sa čim da je umivam, jer bi mi lice odmah buknulo i stvar bi bila još gora! Jedno vreme nisam smela ni najobičniju kremu da namažem, a da mi od nje ne izniknu 3 nove akne. Proširene pore, fleke, mastan sjaj… Koža mi je bila u katastrofalnom stanju! Sve dok…Jednog dana sam dobila e-mail od La Roche-Posay tima, sa pitanjem da li bih volela da testiram njihov novi Effaclar Duo [+] na četiri nedelje, uz uslov da ihLa Roche-Posay Effaclar Duo [+] redovno izveštavam o rezultatima. Naravno da sam odmah pristala!

Na drugim blogovima sam čitala utiske, na youtube-u gledala snimke i jedva sam čekala da mi stigne, da ga isprobam, da mi pomogne, da mi očisti kožu od svih tih bubuljica, akni, fleka…

 

Effaclar Duo [+] dolazi u simpatičnoj, uskoj tubici, zapremine 40 ml. Rok trajanja mu je 12 meseci od dana otvaranja.

Vrh tube je uzak, tako da je mogućnost da istisnete previše proizvoda svedena na minimum.

Tekstura ove gel-kreme nije masna, a nije previše ni hidratantna. Prijatnog je, ”medicinskog” mirisa. Nanosi se na očišćenu kožu lica. Koža je posle nanošenja zaglađena, bez sjaja, matirana. Posle minut-dva možete naneti uobičajenu dnevnu šminku.
La Roche-Posay Effaclar Duo [+] 2Posle 24 sata od prvog nanošenja sam primetila da je crvenilo znatno smanjeno. Posle nedelju dana pore su već bile manje vidljive i koža mi se manje mastila. Sada, mesec dana kasnije, lice mi je mnogo čistije, jedino su mi fleke od akni ostale, ali verujem da će se i one povući.

 

La Roche-Posay Effaclar Duo [+] 3

Ako imate suvlju kožu, posle Effaclar-a preporučujem da namažete neku hidrantnu kremu, da vam je ne bi previše isušio, jer sam primetila da ima određena svojstva eksfolijacije (pilinga).

 

La Roche-Posay Effaclar Duo [+] 4

O svojim utiscima nisam pisala mnogo, jer mislim da će naredna slika reći više od hiljadu reči.

La Roche-Posay Effaclar Duo [+] 5

Nastaviću i dalje da koristim ovaj proizvod, jer mi je za mesec dana zaista mnogo pomogao! Jako sam zahvalna La Roche-Posay timu što su mi omogućili da testiram ovaj proizvod, i time dovedem svoju kožu u mnogo bolje stanje.

Da li ste probali ovaj proizvod i kakvi su vaši utisci?
Kakvi su vaši utisci na poslednju sliku?

Ljubim vas puno!

*Preporučena maloprodajna cena ovog proizvoda je 1.513,35 dinara.

10 komentara

  1. I ja čekam svoj paket od njih i prosto ne mogu da ga dočekam! Drago mi je što ti pomaže i nadam se da će ti pomoći kod fleka jer i ja imam istu muku 😀

    Koliko dugo si čekala da ti stignu proizvodi?

Ostavite komentar