BlogLiceŠminka

Giordani Gold Metamorphosis puder

Pre određenog vremena ukazala mi se prilika za saradnju sa Instagram profilom Oriflame World – popusti (ako već niste, zapratite ovu stranicu). Dobila sam na testiranje najnoviji puder iz Giordani Gold kolekcije. U pitanju je puder pod nazivom Metamorphosis, u nijansi Light Porcelain Cool.

Oriflame tvrdi da ovaj puder omogućava besprekoran, divan izgled tena. Osim negujućih svojstava, obećava odličnu pokrivnu moć, brisanje znakova umora i drugih nesavršenosti, te prirodan, baršunasto mat izgled i izuzetnu postojanost. Ovaj puder sadrži MetaReactive tehnologiju koja se u dodiru sa vašom kožom transformiše iz tečne u baršunasto mat. Obećava da nakon nanošenja ovog pudera nema potrebe za nanošenjem pudera u prahu.

Ambalaža pudera je vrlo praktična i lagana. Sadrži 30 ml proizvoda. Ne bih rekla da je ovaj puder tečan, već je više penaste teksture, poput musa. Koristila sam ovaj puder nedelju dana uzastopno i došla do određenih zaključaka. Pre nanošenja ovog pudera neophodno je dobro pripremiti kožu, a pod tim podrazumevam obaveznu hidrataciju i eventualno prajmer. Puder se najlakše i najlepše nanosi prstima. Pod prstima se iz penaste formule pretvara u baršunastu, a zatim u mat. Potrebno ga je prstima razblendati kako bi se svuda ravnomerno naneo. Još lepše izgleda ako se na kraju još malo razblenda vlažnim beauty blenderom. Treba brže raditi sa njim jer se brzo setuje. Jako lepo ujednači ten i matira ga. Sitnije nesavršenosti lepo pokrije, a za one veće treba dodati još malo pudera. Ono što me je najviše oduševilo kod ovog pudera je to što mi puder u kamenu nije bio potreban.

.

Koža mi je 4-5 sati izdržala bez prosijavanja, a moram da naglasim da mi je T-zona izuzetno masna i sklona prosijavanju.

Ne skida se u flekama i ne oksidira, te ceo dan imam dobru pokrivenost, što mi je takođe jako važno. Preporučujem ga svima koji imaju problem sa masnom kožom i prosijavanjem zato što je ovaj puder siguran igrač kada je matiranje u pitanju. Osobama koje imaju suvu kožu možda ne bi odgovarao upravo zbog matiranja.

Na slici se vidi kako izgleda puder na licu bez setovanja, pri dnevnom svetlu.

Da li ste već probale ovaj puder i kakvi su vaši utisci?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar