BlogNega kose

Garnier Fructis Goodbye Damage

Kao što se da primetiti po postovima ovih dana, opsednuta sam negom kose, tj. njenim oporavkom.
O ovoj kolekciji retko gde sam čitala pohvale, uglavnom imaju negativna iskustva. Ipak, meni je kolekcija odlična, i dosta mi je pomogla.

Garnier Fructis Goodbye Damage

Šampon sam kupila u Goodwill apoteci, gde je trenutno na akciji za samo 119 din. Šampon je gust, bele boje, voćnog, fantastičnog mirisa. Jako dobro pere kosu, kosa bukvalno škripi pod prstima posle ispiranja! Kosa je mekana, sjajnija, lako se češlja, i pod prstima je glatka. Takođe, krajevi su zaglađeni, pa se oštećenja manje primećuju.

Obećano je regenerisanje jednogodišnjih oštećenja nakon nedelju dana korišćenja (3 upotrebe). Meni deluje kao bajka, jer je potrebno mnogo više vremena za oporavak kose.
O delovanju maske za kosu iz ove kolekcije sam pisala u ovom i ovom postu.

Generalno, ako imate jaaako oštećenu kosu, probajte ovu kolekciju. Nekome će pomoći, nekome neće – jer, svi smo mi različiti i imamo različite tipove kose. Meni je maska spasila kosu od drastičnih oštećenja, a šampon sada koristim u kombinaciji sa Still-ovim maskama za kosu.

Da li ste već probale ovu kolekciju i kakvi su vaši utisci?

8 komentara

  1. Samo mi još maska fali da kompletiram. 🙂
    Što se šampona tiče, moja kosa je takva da mi je apsolutno svejedno koji koristim, ali zato maske naprave značajnu razliku. Ali mislim da nikad nisam imala šampon i balzam koji lepše mirišu od ove kolekcije. Meni je ulje najbolje, nadam se da će mi i maska odgovarati tako.

  2. Nisam probala, ali sam imala nameru jos kada je izasao da probam sve iz kolekcije. Ali posto sam videla brdo šmrc komentara i recenzija, odustala sam. :/
    Nadam se da ću u bliskoj ili daljoj budućnosti i ja probati proizvode iz ove kolekcije. 🙂
    Recenzija super! 🙂

Ostavite komentar