BlogNega lica

Freeman Rejuvenating Cucumber + Pink Salt Clay Mask

Maske za lice obožavam, pogotovo one koje dolaze iz Freeman-a. Već i vrapci na grani znaju da su mi glinena Menta i limun maska i Crna glinena maska favoriti kada je čišćenje pora i mitisera u pitanju. Međutim, poželela sam da probam nešto drugačije. Odlučila sam se za ovu masku za lice sa krastavcem i roze solju.

Maska dolazi u prepoznatljivoj Freeman tubi zapremine 175 ml. Otvor je malo veći, te nećete imati poteškoća sa doziranjem proizvoda. Maska je pastelno zelene boje, delikatnog, prijatnog, osvežavajućeg mirisa. Tesktura maske je glinena, sa sitnim česticama himalajske roze soli. Lako se i lepo nanosi na lice i ostavi se da deluje od 7 do 10 minuta. Kako se suši, ne zateže tako jako kao ostale glinene maske. Kada se potpuno osuši, doda se malo tople vode i uradi se piling. Piling čestice nisu ni suviše grube, a ni previše blage, već baš taman, nežne, a efikasne. Smatram da su pogrešili što na tubi nisu odštampali da je ovo 2 u 1 proizvod, sigurno bi bio mnogo zapaženiji. Pitate se kakva je koža lica nakon korišćenja ove maske? Savršena! Koža je izuzetno mekana, pročišćena, nežna i vidno blistavija. Nema zatezanja pojedinih delova lica, za koje sam čula da se dešava devojkama sa dehidriranom kožom. Koristim je 2 do 3 puta nedeljno i nijednom nisam imala problem sa ovom maskicom. Posebno prija tokom toplijih dana, jer sam miris krastavca deluje osvežavajuće.

Kakvo vam je, generalno, iskustvo sa Freeman kozmetikom? Meni lično sjajno, još uvek nisam probala nešto njihovo a da mi nije odgovaralo. Pišite mi koje njihove proizvode mi preporučujete ili koje biste želele da ih testiram za vas, pa ću se potruditi da ispunim vaše želje. 🙂

Hvala vam za svaki pregled stranice, komentar, lajk na društvenim mrežama. Pratite blog jer uskoro spremam još jedno darivanje za vas!

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ljubim vas!

2 komentara

  1. Odusevljena sam sajtom i tvojim postovima, tako da mu se uvek rado vraćam. Sve pohvale samo tako nastaviii !!!!

Ostavite komentar