BlogNega kožeNega lica

Eveline Rejuvenating and Purifying Active Thermal Mask

Sigurno nisam jedina koja je veliki fan ovih maski u kesicama za jednokratnu upotrebu. 🙂
Probala sam dosta njih, uglavnom one namenjene dubinskom čišćenju pora pošto mi je koža problematična. Tako sam odlučila da probam i ovu od Eveline-a, koju sam kupila za 100 din. u lokalnoj apoteci.
Eveline Rejuvenating and Purifying Active Thermal MaskMaska dolazi u narandžastoj kesici i sadrži 10 ml proizvoda, što je meni bilo dovoljno za dve upotrebe. Maska se nanosi na prethodno očišćenu kožu, horizontalnom ili vertikalnom masažom, u tankom sloju. Maska je sive boje, miris nije baš neki, ali efekat je izuzetan. Tekstura je ”zrnasta”, poput pilinga. Posle minut-dva maska počinje da vam zagreva lice i dubinski čisti pore. Bukvalno osetite kako upija sve nečistoće i sebum. 🙂 Kada se osuši, trebaće vam poprilična količina vode da je isperete.
Koža je posle upotrebe glatka, meka na dodir, vidno čistija, a ten je ujednačeniji. Ne preporučuje se osobama sa izuzetno osetljivom kožom i popucalim kapilarima, zato što je agresivna. Posle upotrebe preporučujem da kožu hidrirate nekim serumom ili kremom.
Eveline Rejuvenating and Purifying Active Thermal Mask 2

Sastav sa čak pet vrsta parabena nije za pohvalu. Zbog toga ovu masku neću često koristiti, ali jednom u 15 dana ću je staviti da mi očisti lice.

Da li ste probali ovu, ili neke druge maske za lice od Eveline-a? Kakvi su vaši utisci?

2 komentara

  1. Nisam nikad koristila Eveline maske, ali ovu bih mogla da isprobam. Samo da nađem negde, jer nemam pojma gde se prodaju njihove stvari. Kupim samo kad slučajno naletim negde. Ja sam skoro probala onu Vandini masku koja zagreva i čisti pore, jeste mi lepo očistila ali mi je nekako da kažem izgorela lice na nekim mestima. Nos mi se zacrveneo, dva dana nisam mogla da pipnem koliko peče. Imam još jednu kesicu nje, pa ću probati, ako bude isto, odustajem. A ovu obavezno kupujem čim nađem, obožavam ovakve maske u kesicama.

Ostavite komentar