BlogNega kožeNega lica

Byphasse Eye Makeup Remover

Ko voli da se šminka, neka digne dva prsta. A ko mrzi da skida šminku, pogotovo sve te slojeve senki, maskare, ajlajnera i krejona sa očiju? Priznajem, ludim kada je skidanje šminke u pitanju. Iako u poslednjih godinu dana koristim L’Oreal micelarnu vodu koja mi savršeno odgovara, odlučila sam da probam nešto namenjeno baš skidanju šminke sa okoloočnog predela. Za brend Byphasse sam čula i ranije, ali nisam ništa probala sve do nedavno. Naletela sam na akciju u Lilly-u, te sam za nešto manje od 400 dinara dobila Byphasse sredstvo za skidanje šminke sa očiju (o kom vam pišem danas) i čak 500 ml mleka za skidanje šminke, što je, priznaćete, super isplativo.

Byphasse sredstvo za skidanje šminke sa očiju dolazi u lepoj ambalaži zapremine 200 ml. Poklopac radi na klik, te je doziranje proizvoda izuzetno lako. Kada se pomiriše, dosta se oseća alkohol, te sam bila u nedoumici da li da ga uopšte probam, usled straha od iritacija i peckanja. Kada sam nanela optimalnu količinu proizvoda na tufer i krenula da skidam šminku, oči me nisu pekle. Međutim, par puta se desilo da preteram sa količinom u želji da što brže završim sa tim dosadnim poslom i tada su me oči pekle. Moram da naglasim da ni u prvom, ni u drugom slučaju nisam imala apsolutno nikakve iritacije niti crvenilo, isključivo peckanje. Što se tiče svog zadatka, ovaj proizvod je sjajan. U rekordnom roku skida sve sa očiju, bez brljanja i mrljanja, bez masnih tragova. Okoloočni deo je čist i osvežen, nije isušen.

Mnogo sam zavolela ovaj proizvod i sigurno ću ga kupiti ponovo. Ako imate izuzetno osetljivo područje oko očiju i smetaju vam alkoholi u proizvodima, zaobiđite ga. U suprotnom, ako ne znate šta biste probali u tu svrhu, ovo je povoljan, a dobar proizvod.

Da li koristite proizvode brenda Byphasse i šta mi preporučujete da probam?

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar