BlogOstalo

Birthday Wish List

Bliži mi se rođendan. Dvadeset peti. Kada to izgovorim naglas, shvatim koliko sam ‘matora’. 😀 Šalu na stranu, godine idu sve brže i brže, lete u nepovrat. Ipak, svakom rođendanu se radujem kao malo dete. Oni koji kažu da ne slave rođendane i da im je to dan kao svaki drugi, jednostavno ne umeju da cene te divne trenutke kada su porodica i dragi ljudi na okupu. Upravo ti trenuci su jako važni, te uspomene, osmesi i zagrljaji bližnjih. <3 Kao svako malo dete, imam i po neku rođendansku želju. Pre svega zdravlje i mir za porodicu i voljene drage ljude. Malo više volje za vežbanje i zdravu ishranu, a malo manje kilograma, ali samo malo, jedno 3-4 i biću zadovoljna. 😀 I naravno, rođendanska lista želja ne bi bila potpuna bez kozmetike i šminke. 😀 Želim neke high end stvarčice, ali se naravno ne zanosim time da ću ih imati, mada ko zna, možda nekad…  🙂 Nadam se da će vam biti zanimljivo. Izabrala sam pet stvarčica.

1.Too Faced Natural Face paleta

Savršene predivne nijanse za svaki dan. Mislim da bih je, ako bih je dobila, slistila za maksimalno godinu dana. Što za lice, što za kapke. Deluje mi multifunkcionalno. Od samog pogleda na pakovanje i na nijanse mi zastaje dah. Zaljubljena sam u ovu paletu otkad sam je videla na slikama i u videima.

2.Urban Decay Naked 3 paleta

Višegodišnja tiha patnja. Rozikaste nude nijanse koje obožavam. Iako sam nakupovala gomilu drogerijskih nude paleti senki, ova mi je i dalje na listi želja. Možda jednog lepog dana…

3.ABH Amrezy Highlighter

Da li je za ovu lepotu potrebna ijedna dodatna reč???

 

 

4.Sunkissed Bronze Architect paleta

Vreme je da se malo spustim na zemlju, šta kažete? 😀 Paleta koju ću najverovatnije u skorije vreme kupiti (a možda je i dobijem, hm?). Čitala sam recenzije, mislim da bi mi odgovarala za svaki dan. 🙂 Sviđa mi se što je bukvalno sve na jednom mestu, baš je praktična.

5.Guess Seductive parfem

Stvarno nisam tip koji pati za originalnim parfemima. Meni su oni iz Avon-a sasvim ok. Međutim, kada je u pitanju ovaj, sve što sam rekla pada u vodu. Čaroban je.

 

Volite li ovakve postove?

Do narednog čitanja,

Budite mi lepe i zdrave!

Ostavite komentar