BlogNega kožeNega tela

Bettina Barty Vanilla Hand & Body Lotion

Otkad znam za sebe, zaluđena sam mazalicama za telo. Koža tela mi nije mnogo suva (osim posle depilacije, što verujem da je normalna stvar), te mi samim tim nije potrebna neka super ekstra nega. Od losiona/mleka/kreme za telo tražim da omekša kožu, hidrira je, da ne ostavlja mastan trag, da miriše božanstveno i da se taj miris što duže zadržava na koži. Jedno vreme sam ludela za Avon-ovim Naturals losionima za telo, mislim da sam ih skoro sve probala. I dan danas volim da naručim po neki. Međutim, sve jednom dosadi i probudi se želja za isprobavanjem noviteta. Tako mi je jednog leta u ruke dospeo Bettina Barty losion za telo od vanile. Kao zakleti vaniloljubac, miris mi se odmah dopao, a kada sam ga namazala na ruke, bila sam oduševljena koliko vremena se miris zadržao na koži. Kako je losion bio drugaričin, brzo smo se pozdravili, ali mi je ostao u mislima i divnom sećanju. Ipak, košta 8e (to je bilo u CG), a ja, tada nezaposlena, zaista nisam mogla sebi da ga priuštim. Vreme je prolazilo, u međuvremenu sam počela da radim i tako sam vršljajući po DM-u u Subotici odlučila da je vreme da se počastim pravom kozmetičkom poslasticom za telo i dam za nju 1000 dinara. Da li se isplatilo dati toliko novca za losion za telo?

Bettina Barty losion za telo sa mirisom vanile dolazi u lepoj, klasičnoj ambalaži sa tvrdim poklopcem koji nije težak za otvaranje. Sadrži 500 ml proizvoda. Otvor je mali, ali jako praktičan, te imate potpunu kontrolu pri doziranju proizvoda. Losion je srednje gustine, dakle nije gust kao mleko za telo, a ni redak kao što to obično biva sa losionima za telo. Jako lepo i lagano se razmazuje i brzo se upija, ne ostavljajući za sobom nikakav lepljiv ni mastan trag. Miriše božanstveno, intenzivno i miris se jako dugo zadržava na koži, bukvalno vam nije potreban parfem. Ako ne volite slatke i jake mirise, ova mazalica nikako nije za vas. Kožu ostavlja divnom, mekanom, nahranjenom i hidriranom. Opet naglašavam, nemam izrazito suvu kožu i zaista ne znam kako bi se ponašao na tom zadatku. Meni savršeno odgovara, obožavam i miris i teksturu i negu.

Smatram da zaista opravdava svoju cenu. Planiram da isprobam i druge mirisne note, pa ako ste probale neke druge, pišite mi šta mi preporučujete.

Do narednog posta,

Budite mi lepe i zdrave!

2 komentara

  1. Toliko puta sam se dvoumila da li da ga kupim, kao i onaj crveni, i uvek odustanem jer mi je koža suvlja i traži više od losiona (pre bih mleko, puter… ;))
    Za toplije mesece bi možda i bio dovoljan još sad kada sam pročitala da miris dugo ostaje a i ja volim vanilu! Baš me zanima koji ćeš sledeći probati i da li se razlikuju po teksturi!

  2. Koliko sam upucena, cini mi se da imaju i putere u teglici, pa potrazi mozda je neko pisao o njima. 🙂 Znam da se mucis sa suvom kozom, zato sam to i naglasila, ali mozda bi ti na leto bio dobar? Miris traje bukvalno ceo dan, bozanstven je. 😀

Ostavite komentar